BuzzerBeater Forums

BB Nederland > Nieuwsberichten

Nieuwsberichten (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Nick
This Post:
00
195171.1
Date: 08/27/2011 07:20:42
Overall Posts Rated:
6868
Nieuws archief

Aangezien ik regelmatig een oud nieuwsbericht wil teruglezen, maar hij dan van de nieuwspagina is verschoven, lijkt het me een goed idee om hier alle nieuwsberichten te kopieren. Verder geen andere berichten, dus het topic gaat op slot.

Last edited by Nick at 08/27/2011 07:27:45

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.2 in reply to 195171.1
Date: 08/27/2011 07:22:05
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Charles 2-4-2011 6:46:14
Salaris en tussenseizoen

We hebben eigenlijk ook nog wat echt nieuws, maar we dachten dat het mixen hiervan met de 1 april grap niet het gewenste effect zou hebben. We laten die plaatsing echter nog een tijdje staan, zodat managers die gisteren niet ingelogd hebben het toch kunnen zien.

Gefeliciteerd aan een ieder die na de wedstrijden van vandaag de playoffs gehaald hebben en succes daarin! We willen je graag herinneren dat volgens de nieuwe collectieve overeenkomst (deze is vorig seizoen rond deze tijd aangekondigd), de spelers akkoord zijn gegaan om alleen salaris te ontvangen in de weken waarin hun teams in ieder geval een competitiewedstrijd spelen. Teams die op de 5e en 8e plaats zijn geëindigd zullen beide weken van de playoffs geen salaris betalen, en teams die uitgeschakeld worden in de playoffs zullen geen salaris betalen in de tweede week van de playoffs. Teams die degradatiewedstrijden spelen zullen enkel de tweede week salaris betalen als ze een beslissende wedstrijd moeten spelen gedurende die tweede week.

De week in Buzzerbeater is van economische update tot economisch update, dit betekend dat de komende economische update degene is waar teams geen salaris betalen wanneer ze 5e/8e geworden zijn, na de laatste playoff wedstrijd zullen alle teams weer betrokken zijn vanwege de eerst wedstrijd van seizoen 16 op zaterdag.

We gaan ook nog wat achterstallig server onderhoud plegen, dit onderhoud hebben we samengevoegd en zal plaats vinden in het tussenseizoen. Dit zal omstreeks 01.00 uur Boston (U.S.A.) tijd gestart worden op maandag 18 april, dit geld voor alle onderdelen van Buzzerbeater en we verwachten dat dit onderhoud ongeveer 8 tot 12 uur duurt. Wedstrijden voor het nationale team en het nationale jeugdteam zullen verplaatst worden om afgerond te kunnen worden voordat de server offline gaat. We verwachten andere tussenseizoen onderdelen voor en tijdens de tijd dat de server offline gaat draaien maar het tussenseizoen zal waarschijnlijk later afgrond zijn dan gebruikelijk. Transfers zullen hierdoor verlengd worden.

Last edited by Nick at 08/27/2011 07:22:44

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.3 in reply to 195171.2
Date: 08/27/2011 07:22:32
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Charles 5-4-2011 23:10:45
MVP verkiezing

In tegenstelling tot afgelopen seizoenen, zullen de MVP verkiezingen dit jaar eerder plaats vinden als experiment gezien de server offline zal zijn op 17 April, wanneer de competitie MVP normaal aangekondigd zou worden. Dit is ook zoals het in de NBA gebeurd, hier word aan het einde van het reguliere seizoen op de MVP gestemd een aangekondigd gedurende de playoffs.

Je kunt in het forum aangeven of je vind dat de MVP verkiezing bekend zou moeten worden tijdens de playoffs, of dat we wachten tot de verwerking van het tussenseizoen, we nemen dat dan in overweging als we beslissen wat we hiermee in de toekomst gaan doen.

Succes aan iedereen die nog in de playsoff zitten!

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.4 in reply to 195171.3
Date: 08/27/2011 07:23:05
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Edju 7-4-2011 16:07:04
Oekraïense vertaling

Dankzij het harde werk van Mod-Tiger & LA-Kampot hebben we nu een volledige Українська (Oekraïense) vertaling! Als je vrienden kent die op deze vertaling wachten voordat ze zich gaan inschrijven, is dit het perfecte moment om ze uit te nodigen om zich in te schrijven voor dit spel

Je kunt deze taal als voorkeur instellen op je profiel pagina. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt, of wanneer je fouten wil rapporteren, stuur dan alsjeblieft een BB-Mail naar een van de LA's.


Дякуємо за тяжку працю Mod-Tiger та LA-Kampot, тепер ми маємо повний переклад на Українську мову(Ukrainian)! Якщо ви знаєте людей, котрі чекають на ций переклад щоб зареєструватися, то тепер самий час запросити їх приєднатися до гри

Ви можете призначити цю мову на сторінці Параметри. Якщо у вас є питання, пропозиції чи ви побачили помилки, будь-ласка, надійшлить повідомлення через ВВ-пошту до одного з перекладачів.

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.5 in reply to 195171.4
Date: 08/27/2011 07:23:24
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Charles 19-4-2011 23:39:48
Welkom in seizoen 16! (deel 2)

Uiteindelijk zijn eigenaren het eens geworden met de eisen van de spelers dat trainers, waarvan sommige hun trainingsmethode al in tien seizoenen niet hebben veranderd, een aantal herinneringscursussen moet volgen om ze weer bij te brengen over de nieuwst uitrusting en technieken. Een goed voorbeeld van moderne technieken is de cross-training, en bij de start van seizoen 17 verwachten we dat net als een verbetering van een vaardigheid effect heeft op een gerelateerde vaardigheid, zal nu een verbetering in een vaardigheid tevens verbonden worden aan een zwakkere, soms zelfs op het eerste oog onverwante vaardigheid, verbonden worden.

Terwijl nieuws over de arbeidsvoorwaarde het tussenseizoen domineerde, hebben we gemerkt dat sommige teams probeerden vooruit te plannen door hun scouts niet alleen naar komende draft te laten kijken, maar ook naar toekomstige drafts. Terwijl voorheen teams alleen contact hadden met jonge spelers uit de komende draft hebben ze nu meer keuze vrijheid welke spelers ze willen scouten. Dit betekend dat dat scoutingpunten nu niet meer reset worden in het tussenseizoen, maar dat je ze mag meenemen naar het volgende seizoen totdat ze gebruikt worden.

In het internationale nieuws, de Buzzerbeater's Best competitie is gewonnen door Hostivař, met manager rwystyrk. De nieuwe opzet was een succes dus maken we dit de permanente opzet, tezamen met het uitdelen van een wild card (indien nodig bij een oneven aantal teams) aan het team met de hoogste wereld rang die anders niet gekwalificeerd was. We willen ook Mamba888 feliciteren met het winnen van een jaar supporter en Stajan, lester en Marot met het winnen van drie maanden supporter in de B3 voorspellingen wedstrijd. De wedstrijd zal pas terug keren in de knockout fase van seizoen 16.

We willen ook Italië feliciteren, met manager Steve Makis™, voor het winnen van de U21 wereldkampioenschappen finale tegen China in een thriller met extra tijd. Het kampioenschap zal dit jaar gehouden worden in Polen, dit word de eerste keer voor het 4 na grootste land in het BB universum. Denk je dat jou land kampioen kan worden? De nieuwe verkiezingen voor de U21 teams is nu begonnen, dus haast je naar de inschrijf box!

Veel succes in seizoen 16!

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.6 in reply to 195171.5
Date: 08/27/2011 07:23:54
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Charles 19-4-2011 23:43:06
Welkom in seizoen 16! (deel 1)

Het was spannend, en natuurlijk werden de fans wat ongerust, maar dankzij het harde werk van de onderhandelaars van beide partijen hebben de spelers en eigenaren een collectieve overeenkomst bereikt zodat het nieuwe seizoen gewoon zo als gepland op zaterdag kan starten.

Vreemd genoeg waren de meeste problemen in de onderhandeling tussen eigenaren onderling en spelers onderling. Eigenaren van de sterkste teams werden er moe van dat er een dermate groot deel van de tv inkomsten ging naar de teams die geen bijdrage leverde aan de kwaliteit van hun competitie -- deze teams die het even rustig aan deden maakte over het algemeen wat fouten, deze fouten zorgden er ook voor dat de televisie inkomsten en de interesse van fans in andere teams van de competitie zakte. Ondertussen merkte de gemiddelde spelers dat hun inkomsten daalde omdat de eigenaren grote sommen geld moesten betalen aan de contracten van een paar ster spelers, deze spelers toonde hun loyaliteit door onmiddellijk een overplaatsing aan te vragen wanneer ze beter inkomsten in een andere stad zagen, waarmee ze tevens een deel van de transactie kosten in hun zak staken. Het gevoel over deze supersterren is veranderd nadat beide zijden hun zaak in de media verspreidde en veel van de minder betaalde spelers aantoonde dat ondanks ze niet zo goed op het basketbal veld waren ze goede potentie als omroeper hadden!

Als onderdeel van de compromis zijn de contracten van de elite spelers van heel de wereld iets verminderd, dit heeft effect op de 150 tot 200 beste spelers ter wereld die ingestemd hebben om gemiddeld 6% van hun salaris in te leveren. Als tegenprestatie hebben de eigenaren ingestemd tot een minimaal salaris voor alle competities, gekoppeld aan de gedeelde televisie contracten. Teams met totaal minder salaris dan de gestelde salaris ondergrens zullen met het overige deel bijdragen aan de pensioenen van de spelers. Pensioenen waren uiteraard het middelpunt, van de rechtszaak aangespannen door gepensioneerde spelers die meenden dat hun carrière verlengd had moeten worden, wat vaak niet mogelijk was door matig tot slecht medisch personeel.

Spelers klaagde ook dat ze werden gekocht door een team, en soms dan ook een of twee wedstrijden speelde, maar dan weer weggestuurd werden zonder zelfs maar betaald te krijgen. Eigenaren hebben nu ingestemd dat geen enkele speler op de transferlijst geplaatst kan worden zonder tenminste vier dagen bij de club gezeten te hebben, dit garandeert dat ze in ieder geval één loonstrook ontvangen.

In het verleden werden geblesseerde spelers weggestuurd tijdens het tussen seizoen, ze kwamen hierdoor weer terug met dezelfde kwaal alsof het tussenseizoen in een fractie voorbij gegaan was, hierdoor bleven de eigenaren met medische kosten zitten en waren ze genoodzaakt het seizoen te starten met de reserve spelers. Geblesseerde spelers hebben nu ingestemd om verplichte therapie te volgen in het tussenseizoen waardoor ze weer opgelapt zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.7 in reply to 195171.6
Date: 08/27/2011 07:24:41
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Edju 13-6-2011 16:29:28
Bahasa Indonesische vertaling nu actief!

Dankzij het harde werk van LA-sionk & LA-NJonC hebben we nu een complete Indonesische vertaling! Als je vrienden hebt die wachtte op deze vertaling voordat ze zich gaan inschrijven is dit het moment om ze uit te nodigen om lid te worden van het spel

Je kunt deze taal als voorkeur instellen op je instellingen pagina. Als je vragen, opmerkingen of fouten wil doorgeven kun je dit via je BB-mail doen naar een van de LA's.

Terima kasih untuk kerja keras dari LA-sionk & LA-NJonC, kami sekarang telah mempunyai terjemahan penuh bahasa Indonesia! Jika kamu mengenal beberapa teman yang menunggu adanya bahasa Indonesia sebelum mau mendaftar, sekarang adalah saat yang tepat untuk mengundang mereka bergabung

Kamu bisa memakai bahasa Indonesia sebagai pilihan bahasa yang kamu pakai melalui halaman profil kamu. Jika kamu memiliki pertanyaan, masukan, atau ingin melaporkan bila terjadi kesalahan, silahkan kirim BB-Mail kepada salah satu LA.

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.8 in reply to 195171.7
Date: 08/27/2011 07:24:56
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Edju 21-6-2011 20:38:03
Nieuws van halverwege het seizoen

Nu we de eerste seizoenshelft gehad hebben is het tijd voor een nieuwsupdate. Als eerste op de agenda staat de aankondiging van de toevoeging van een nieuwe pagina die de rangschikking per land en de wereldrangschikking in lijstvorm weergeeft. Door middel van deze lijst kun je zien waar jou team gerangschikt staat in jou land en in de wereld. Het laat zien welke teams er direct boven en onder jou team staan. Er is ook een optie om weer te geven waar de teams uit jou league staan en supporters kunnen ook zien waar hun vrienden gerangschikt staan. De lijst met rangschikkingen is op twee plaatsen te vinden: Op de vrienden pagina vind je jou vrienden (enkel supporter), en op de competitiepagina in het dropdown menu bij de optie ranglijsten vergelijken (voor alle gebruikers).

De spelersbond heeft besloten dat spelers niet meer automatisch met pensioen gaan nadat ze door hun mananger ontslagen zijn. De spelers zullen nu op de transferlijst komen met een start prijs van tien keer hun salaris, dit met een maximum van $1.000.000. Deze regel geld zowel voor spelers die bij een bot team vandaan komen als spelers die door een menselijke manager ontslagen zijn. Door deze regel worden enkel spelers definitief met pensioen gestuurd wanneer er vervolgens geen biedingen gedaan worden. Deze nieuwe regel zal ingaan bij de start van seizoen 17.

De Buzzerbeater's Best voorspellingswedstrijden zijn weer terug. Nu we bij de laatste 32 zijn aangekomen kunnen gebruikers weer voorspellingen doen over welke team zij denken dat gaan winnen. De punten die worden toegewezen aan de juiste voorspellingen zijn aangepast. Je kunt de aangepaste informatie vinden op de B3 voorspellingen pagina. Dit seizoen ziet het toernooi er weer veelbelovend uit. Zal de Miami Heat van Buzzerbeater, de Venomous Scorpions de titel pakken met hun enorme loonlijst, of zal een van de andere 32 teams voor een verrassing zorgen?

Tenslotte, vergeet niet dat we in seizoen 17 meer nadruk leggen op cross-training. Bekijk het "Welkom in Seizoen 16! (deel 2)" nieuws bericht voor meer informatie hoe dit werkt.

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.9 in reply to 195171.8
Date: 08/27/2011 07:25:14
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Ryan 27-7-2011 20:25:15
Welkom in seizoen 17 (deel 2)

Gefeliciteerd aan Misagh Alizade van de Venomous Scorpions uit Iran, welke een perfecte 13-0 route had naar het BuzzerBeater's Best kampioenschap. Met een 59-40 ruststand was de finale bij de rust al zo goed als over tegen Secret Agents uit Canada. We willen ook Σκύλοι uit Griekenland feliciteren, hij won de BuzzerBeater's best voorspellingen wedstrijd en ontvangt als prijs een jaar Supporter! Prijzen zijn ook onderweg voor 一个当家的 uit China en Mummo uit Italië die respectievelijk 2e en 3e werden.

We willen ook graag het Poolse Nationale team feliciteren, geleid door B.B.King met hun Wereldkampioenschap overwinning, zij versloegen Chili in de finale met 111-89.

Met de aankomende U21 Wereldkampioenschappen aanstaande prijzen we ons gelukkig dat we Senegal als gastland kunnen aankondigen! We zien jullie in Dakar!

Tenslotte, met het nieuwe seizoen aanstaande, zullen we verkiezingen houden voor nieuwe Nationale Team manangers. Als je je kandidaat wil stellen willen we je vragen om de verkiezingsregels in welke in elk nationaal forum staan te volgen bij het lanceren van je campagne. Hou het netjes en eerlijk. Veel succes!

We willen iedereen dat jullie Buzzerbeater het beste online basketbalspel ter wereld maken!

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.10 in reply to 195171.9
Date: 08/27/2011 07:25:38
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Ryan 27-7-2011 20:29:51
Welkom in seizoen 17 (deel 1)

Seizoen 16 was een van de spannendste seizoenen tot nu toe en we kunnen haast niet wachten op de start van seizoen 17! Zoals gebruikelijk hebben we diverse aankondigingen voor de start van het seizoen.

Als eerste, Supporters kunnen nu een poll maken in het forum en alle gebruikers kunnen hierop stemmen. Polls worden via dezelfde regels gemodereerd als alle andere forum onderwerpen, dus zorg dat het netjes blijft!

We hebben een nieuw contract getekend met onze historicus om een uitgebreidere spelers geschiedenis te maken. Je kunt nu zien hoeveel Nationale team en U21 wedstrijden een speler gespeeld heeft, verdeeld in oefen- en competitiewedstrijden. We hebben ook verzocht dat onze historicus onderzoekt en plaatst hoeveel all-star wedstrijden een speler in zijn carriere gespeeld heeft, deze informatie is nu ook beschikbaar.

Je hebt misschien gezien dat er nieuwe sociale media knoppen van Facebook en Google op de nieuwspagina staan. Door Liking ons op facebook en ons een +1 op Google te geven kun je onze gemeenschap helpen met groeien alsmede onze online aanwezigheid te vergroten!

Zoals eerder aangekondigd, tijdens het afgelopen tussenseizoen zijn alle Buzzerbeater trainers hard aan het studeren gegaan aan de Buzzerbeater universiteit om hun diploma''s in cross-training te behalen. Als resultaat verwachten we dat ze meer allround atleten afleveren. In het verleden leerde de coaches een nieuwe vaardigheid (zoals passeren) door gebruik te maken van vaardigheden die een speler al kende (zoals balcontrole), zodat spelers met een hogere balcontrole vaardigheid de vaardigheid passeren sneller aanleerden, en spelers die deze methode om passeren te verbeteren, ook beter balcontrole leerde, op een trager tempo.

Met cross-training word elke vaardigheid gezien als onderdeel om een complete basketball speler te worden, en zijn gekoppeld aan iedere vaardigheid. Dus, verbeteringen in passeren is niet enkel meer verbonden aan een gerelateerde vaardigheid (zoals balcontrole), maar ook aan een zwakkere tot niet gerelateerde vaardigheid (zoals blokken). De gemiddelde speler in het spel zal ongeveer 10% langzamer trainen op de hoofdvaardigheden dan voorheen, de aanvullende vaardigheden in de andere skills zullen ongeveer overeenkomen met die 10% verlies. Een goed getrainde all-round speler zal cross-training blijven ontvangen maar een veel lagere vertraging in de hoofdvaardigheden ontvangen, terwijl een eenzijdig getrainde speler een veel groter verlies in de snelheid van zijn primaire vaardigheden zal hebben bij de training. Ondanks dat spelers iedere week een vast deel cross-training ontvangen is het moeilijk om in te schatten welke niet gerelateerde vaardigheid zich zal ontwikkelen.

Zoals we in het midden van het vorige seizoen hadden aangegeven zullen spelers bij ontslag niet meer onmiddellijk met pensioen gaan. Ontslagen spelers (of spelers die afkomen van verlaten teams) zullen zichzelf op de transferlijst plaatsten met een startprijs van tien keer hun salaris of 1 miljoen dollar (net welke lager is van de twee). Als ze geen team kunnen vinden die geintereseerd in hen is voor die prijs zullen ze met tegenzin pensioen accepteren. Pro-amateur nivo (degene met een salaris van 5.000 of minder) zullen deze procedure niet ondergaan, zij zullen direct opzoek moeten gaan naar een andere baan. Deze verandering gaat per direct in.

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.
From: Nick

To: Nick
This Post:
00
195171.11 in reply to 195171.10
Date: 08/27/2011 07:26:59
Overall Posts Rated:
6868
Ingezonden door: BB-Charles 27-8-2011 11:00:00
Introductie: Onze drie nieuwe draftee’s! (deel 1)

Zoals veel van jullie weten, wordt het werk dat we in BuzzerBeater steken gemotiveerd door onze liefde voor het spel. Door de jaren heen hebben we gedaan wat we konden om de site en gemeenschap te laten groeien en tijd bij tijd geld in het project gestoken, wat het mogelijk maakte om ontwikkelaars in te huren. Terwijl BB-Charels en BB-Mark part-time en zelfs full-time assistentie gehad hebben in het verleden (welke we nodig hadden, omdat we gewoon een full-time baan hebben naast BuzzerBeater), zijn we nooit in staat geweest om een permanent team op te bouwen dat binnen het budget valt, dat door Supporter aankopen en reclame-banner inkomsten ter beschikking werd gesteld.

Om bovenstaande reden is het een waar genoegen om jullie te kunnen mededelen dat het ons eindelijk is gelukt om een permanent, full-time team samen te stellen om het spel te ontwikkelen, beheren en te laten groeien! Naast de doorlopende ondersteuning van BB-Mark en BB-Charles, zal het team bestaan uit een team-leider en twee nieuwe ontwikkelaars om BB-Marin te versterken (zij zullen zichzelf voorstellen zodra ze tot het team zijn toegetreden). Het laatste lid van het nieuwe team zal worden BB-Ryan, beter bekend als GM-RiP. Hij is geen ontwikkelaar en zal gaan werken aan niet-software projecten. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we verwachten dat het nieuwe team in staat zal zijn om nieuwe functies te ontwikkelen, uitschakelen van bugs en veel effectiever reageren op de suggesties vanuit de gemeenschap als nooit tevoren.

Dit is zeker een mijlpaal en dat hadden we nooit kunnen redden zonder de geweldige steun vanuit de gemeenschap, met in het bijzonder de Supporters, die bereid zijn om hun steentje bij te dragen zodat wij de BuzzerBeater rekeningen kunnen betalen, nieuwe servers kunnen kopen, advertentiecampagnes kunnen laten lopen en nu zelfs een full-time team kunnen samen stellen!

Het nieuwe team is opgezet om halverwege september te kunnen starten. Echter, hou wel in gedachte dat BuzzerBeater een immense code heeft, dus het zal waarschijnlijk een paar maanden duren voordat het nieuwe team is geacclimatiseerd op hun nieuwe werkplek. Ook zullen ze hun eigen kantoor vanaf het begin af aan moeten inrichten, dus wees niet te hard in hun eerste periode, ze zullen het verschrikkelijk druk krijgen met uitpluizen van de code en het opzetten van hun kantoor. We hopen dat, binnen een paar maanden, BuzzerBeater eindelijk zijn team en infrastructuur zal hebben dat het al lange tijd verdient.

De afgelopen tijd hebben we moeten bezuinigen en zelfs moeten snijden in ons reclamebudget om dit team mogelijk te maken, maar realistisch gezien hopen we dat deze investering ons zal helpen om meer steun van jullie te verdienen, zodat we terug kunnen gaan naar ons vorige niveau van reclame wat ervoor zal zorgen dat de BuzzerBeater gemeenschap weer een grotere groei zal doormaken.

When I run into an invisible spider web, I instantly become a kung-fu master.